Wat heb jij te delen?

Een kerkdienst voor alle generaties. Een dienst waar delen hét thema is en waar je tijdens de dienst mee aan de slag gaat. Samen met Xpeditie 3.6.0. heeft Compassion deze diensten ontwikkeld. De inhoud is interactief en we bieden je de handvatten om de dienst van begin tot eind gemakkelijk te organiseren.


Een themadienst voor alle generaties

Een dienst die voor alle generaties toegankelijk is, maakt het voor jong en oud mogelijk om van elkaar te leren. Via het aanvraagformulier kun je een generatiedienst aanvragen.


Wat kan ik verwachten van een generatiedienst?

Tijdens de generatiediensten kom je samen om te verkennen wat het betekent om gul te zijn en onze zegeningen te delen met anderen. Of je nu jong bent of op leeftijd, iedereen wordt uitgenodigd om deel te nemen aan deze inspirerende viering.

Je ontdekt gezamenlijk hoe we onze tijd, talenten en middelen kunnen inzetten om een positieve impact te hebben in onze omgeving en verder weg. Via verhalen uit Nederland en de landen waar Compassion werkt. Met muziek en gebed, willen we elkaar aanmoedigen om vrijgevig te zijn en elkaar liefdevol te ondersteunen.

*De generatiediensten van Compassion zijn in samenwerking met Xpeditie 3.6.0. ontwikkeld. We verzoeken je vriendelijk om zorgvuldig om te gaan met het aangevraagde materiaal.

Vragen?

Heb je vragen over het organiseren van een generatiedienst? Neem dan gerust contact op met ons kerkenteam.

Aanvraagformulier

  • Wat geweldig dat je een generatiedienst wilt houden in jouw gemeente. Door dit aanvraagformulier in te vullen kunnen we jouw aanvraag verwerken en nemen we contact met je op rondom het inplannen en organisatie van de dienst.
  • DD slash MM slash JJJJ