Zoek jij een dynamische baan, ben je enthousiast en weet jij mensen gemakkelijk aan je te binden? Dan is dit echt een droombaan voor jou.

Het team Artiesten & Events bestaat uit een relatiemanager, een relatiesupportmedewerker, een eventmanager en een marketingmedewerker. Dit flexibele, enthousiaste en ambitieuze team is een belangrijke pijler in onze werving. Daarom is er ruimte voor een extra collega die graag dit bijzondere vak wil leren.

Dit ga je doen:

  • Je leert het vak ‘on the job’ en loopt op met ervaren collega’s.
  • Je bent (mede-)aanspreekpunt voor artiesten en ontzorgt en ondersteunt hen.
  • Je ontdekt hoe het is om zowel de belangen van de organisatie als die van de artiesten in het oog te houden in de samenwerking.
  • Je bent actief betrokken bij de uitvoering van het jaarplan en helpt mee onze doelen gestructureerd te realiseren.
  • Je beheerst de Engelse taal goed (mondeling en schriftelijk).
  • Je bent bereid om vaak op zaterdagavond, zondagochtend en tijdens feestdagen te werken.
  • Je hebt een rijbewijs en bij voorkeur de beschikking over een auto.

Deze vacature staat open voor 24 uur, maar er is ruimte voor uitbreiding naar 32 uur met andere werkzaamheden die betrekking hebben op organisatie in onze experience: onze ruimte waarin we relaties ontvangen en meer vertellen over ons programma.

Nieuwsgierig geworden en meer weten?

 
Nieuwsgierig naar deze rol? Ga dan eerst vrijblijvend met ons in gesprek. We beantwoorden je vragen graag. Dit kan zowel persoonlijk als online, net wat jij prettig vindt. Mail je vraag naar vacatures@compassion.nl.

Weet je al zeker dat je wilt solliciteren? Dan ontvangen we graag uiterlijk 27 oktober je motivatiebrief en cv t.a.v. Jonathan Dickhof via de button ‘Solliciteer nu’. De eerste ronde sollicitatiegesprekken staat gepland op dinsdag 29 oktober. De tweede ronde gesprekken staat gepland op donderdag 7 november.