De Global Leadership Summit is een tweedaagse, wereldwijde conferentie voor iedereen die betrokken is bij leiderschap en zich hierin wil ontwikkelen, met topsprekers die via videoprojectie te volgen zijn. Een actueel en interactief programma daagt je uit het beste uit jezelf te halen en helpt je de vertaalslag naar je eigen situatie te maken.

Het thema van dit jaar is Design your tomorrow. Vanuit diverse invalshoeken krijg je visie, inzichten en tools aangereikt om met een scherpe visie de leiderschapsuitdagingen van morgen aan te kunnen door te groeien in het nemen van verantwoordelijkheid en het optimaal ontwikkelen en inzetten van je talenten. Sprekers dit jaar zijn o.a. Craig Groeschel, Joni Eareckson Tada en David Ashcraft.

Tijdens de GLS krijg je waardevolle inzichten, principes en tools aangereikt om je leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. Voor iedereen die ernaar verlangt om in zijn eigen omgeving van invloed te zijn en te groeien in leiderschap. Kom en laat je inspireren – alleen of met je team!